WordPress

 

Wij maken professionele websites met WordPress. WordPress heeft een enorm aanbod aan thema’s en mogelijkheden waarmee wij voor u een professionele en onderscheidende website kunnen bouwen.

 

Naast dat wij werken met de standaard thema’s ontwerpen wij zelf ook pagina’s en/of complete thema’s. Hiermee kunnen wij dus 100% voldoen aan uw wensen en bent u ervan verzekerd een unieke en professionele website te krijgen. Al onze website’s zijn “full responsive”, dat wil zeggen dat ze op alle mobiele apparaten zoals tablets en smart phones even goed werken en soepel en snel laden wat essentieel is in deze tijd want moet een klant lang wachten voordat een pagina volledig zichtbaar is, heeft hij zijn interesse verloren en zal hij de website vroegtijdig verlaten.

 

In onze portfolio kunt u voorbeelden zien van website’s die door ons zijn gebouwd. Wij kunnen alle soorten website’s maken, van een basis website tot de meest uitgebreide website die goed gevonden wordt in google. We kunnen ook een webwinkel inbouwen waarmee het mogelijk is klanten te laten betalen met Ideal etc.

 

Een website is nooit standaard maar is in onze ogen altijd maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een idee wat hierop aansluit. Wij ontwerpen alles volledig zelf en zijn dus 100% bezig met UW product. Wij ontwerpen, bouwen, vertalen en schrijven dus u kunt bij ons terecht voor een totaal pakket. Wij zijn uw partner waarmee u de toekomst in kan.

 

Ook als een website klaar is kunnen wij de website in beheer houden en zullen we backups maken, updates draaien en als u wilt uw website voorzien van regelmatig nieuwe content. Hiervoor is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

%d bloggers liken dit: