overzicht website portfolio

WordPress website laten maken

 

Je hebt behoefte aan een website, maar door al het aanbod, zie je door de bomen het bos niet meer?

 

Laat ons je dan helpen. Wij maken professionele, onderscheidende website’s met WordPress. WordPress heeft heel veel thema’s om een prachtige website te kunnen maken maar wij werken ook met Divi (nog meer thema’s) EN we ontwerpen ZELF thema’s en/of losse pagina’s.

 

Doordat we zelf een website kunnen bouwen kunnen we dus ook voldoen aan al jou wensen. We kunnen de indeling precies zo maken zoals jij dat in gedachten hebt of we stellen je een indeling voor. Als jij ons verteld wat je wensen zijn, geven wij gericht advies en gaan we ervoor zorgen dat je een mooie en goed werkende website krijgt die soepel laadt op desktops en smartphone’s en tablets.

 

We bieden ook onderhoudscontracten aan. Is je website in de lucht maar je wilt zelf liever niet de backups en updates draaien dan kunnen wij dit voor je doen. We plaatsen dan ook, wanneer jij maar wilt nieuwe berichten en foto’s. Op die manier blijft je website “leven” en blijft deze voor iedereen toegankelijk want als jij de update’s NIET verwerkt zal op een gegeven ogenblik je website niet tot helemaal niet meer lekker lopen.

 

Kortom zit je met vragen of wil je gewoon vrijblijvend informatie, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We maken altijd een offerte op maat: en basis website (zonder plugins) maken wij al voor je voor
€ 350,00 excl.

%d bloggers liken dit: