Webwinkel

 

Wilt u een webwinkel laten maken dan doen wij dat graag van u. Een webwinkel kan ook in een WordPress omgeving gebouwd worden. De webwinkel omgeving in WordPress wordt gedaan met een plugin genaamd WooCommerce en het is mogelijk om mensen online te laten betalen met Ideal, creditcard etc. Wel heeft u dan een zakelijke rekening nodig want met een privé rekening kan men geen online betalingen accepteren.

 

Wilt u geen WordPress website/webwinkel dan kunnen wij uw webwinkel ook maken met shopify of shoppagina. Ook daarbij is het mogelijk om online betalingen te accepteren, dit is immers niet meer weg te denken in deze tijd.

 

Om uw producten netjes op de website te krijgen kunnen wij uw producten fotograferen. Heeft u zelf foto’s dan worden deze voordat deze geplaatst worden eerst geschikt gemaakt voor internet. Een foto wordt meestal geplaatst in website formaat 640 x 480 en in 72 dpi. Wilt u de foto’s groter op uw website dan zal de website trager worden en zal het langer duren voordat pagina’s zijn geladen.

 

Heeft u advies nodig, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en maken indien gewenst een “offerte op maat”.

%d bloggers liken dit: