Website laten ontwerpen

Website laten ontwerpen

 

Wilt u een website laten ontwerpen dan bent u bij BdL Design aan het juiste adres. Wij bouwen professionele websites en gebruiken daarvoor WordPress/Divi/Wix. Divi is een uitbreiding op WordPress en heeft prachtige templates en mooie effecten om uw website onderscheidend te laten zijn terwijl deze soepel laadt op zowel desktops als mobiele apparatuur zoals telefoons en tablets. In onze webdesign PORTFOLIO vindt u een aantal voorbeelden van uitgewerkte opdrachten.

 

Naast dat wij werken met standaard thema’s kunnen wij ook een website helemaal zelf vormgeven/ontwerpen. Daarmee kunnen wij dus volledig aan uw wensen tegemoet komen. Wij ontwerpen ook in 3d zodat we onze ontwerpen en UW website wat meer dynamiek kunnen geven. Wij kunnen voor iedereen een website OF webwinkel bouwen. Zelfs met een WordPress site is het mogelijk om een webwinkel in te bouwen en klanten te laten betalen met Visa, PayPal of Ideal.

Bij een vrijblijvend intakegesprek inventariseren wij uw wensen en denken wij graag met u mee. U krijgt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies en dat geldt ook voor de offerte: eerlijk, betrouwbaar en altijd “op maat”. Wij kunnen een idee (als u nog twijfelt) uitwerken en tonen op een “life website” zodat u echt kunt zien hoe een ontwerp/website werkt en eruit kan komen te zien want door te laten zien en beleven weten we zeker dat wij straks een tevreden klant hebben en WIJ zijn pas tevreden als U dan ook bent!

%d bloggers liken dit: