Website laten maken

 

Wilt u een website laten maken dan bent u bij BdL Design aan het juiste adres. Wij bouwen professionele websites en gebruiken daarvoor WordPress/Divi/Wix/JouwWeb. Divi is een uitbreiding op WordPress en heeft prachtige templates en mooie effecten om uw website onderscheidend te laten zijn terwijl deze soepel laadt op zowel desktops als mobiele apparatuur zoals telefoons en tablets. In onze webdesign PORTFOLIO vindt u een aantal voorbeelden van uitgewerkte opdrachten. Met Wix zijn ook mooie website’s te maken, echter er is minder keus in templates/thema’s. JouwWeb biedt erg weinig keus in thema’s en de mogelijkheden zijn beperkt. Persoonlijk zou ik hier niet voor kiezen omdat de prijs vergelijkbaar is met Strato/WordPress en je in verhouding veel minder krijgt waardoor u dus eigenlijk TEVEEL betaald.

 

Wij denken graag met u mee als u ons vertelt wat uw wensen zijn en u krijgt van ons een eerlijk en betrouwbaar advies. Zo is ook onze prijs opgebouwd, eerlijk en betrouwbaar en altijd “op maat”.

 

Wanneer u ervoor kiest om ons een website te laten maken kunnen wij na een vrijblijvend intakegesprek op een voorbeeld website laten zien wat wij in gedachten hebben, gericht op uw wensen. U kunt dan realtime ons idee bekijken.

%d bloggers liken dit: