Website laten bouwen

 

U wilt een website laten bouwen maar vanwege het enorme aantal aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij u graag. Wij bouwen professionele websites en gebruiken daarvoor WordPress en Divi. Divi is een uitbreiding op WordpPress en heeft prachtige templates en mooie effecten om uw website onderscheidend te laten zijn terwijl deze soepel laadt op zowel desktops als mobiele apparatuur zoals telefoons en tablets. In onze webdesign PORTFOLIO vindt u een aantal voorbeelden van uitgewerkte opdrachten.

 

Wanneer u ervoor kiest om ons een website te laten bouwen kunnen wij na een vrijblijvend intakegesprek op een voorbeeld website laten zien wat wij in gedachten hebben, gericht op uw wensen. U kunt dan realtime ons idee bekijken.

 

Wanneer een website is opgeleverd kunt u er ook voor kiezen deze bij ons in beheer te laten. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Wij kunnen dan de backups en update’s draaien en eventueel nieuwe berichten/foto’s plaatsen zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Informeert u gerust, dat is bij ons altijd vrijblijvend!

%d bloggers liken dit: