Webdesign bureau

 

BdL Design is gevestigd in Oosterhout (N.br). Wij zijn een webdesign bureau en maken professionele, onderscheidende maar toch zakelijke website’s. Wij werken met WordPress en Divi. Divi is een uitbreiding op WordPress en heeft prachtige templates/thema’s en mooie effecten om uw website onderscheidend te laten zijn terwijl deze soepel laadt op zowel desktops als mobiele apparatuur  zoals telefoons en tablets. In onze webdesign portfolio vindt u een aantal voorbeelden van door ons gemaakte website’s.

 

Naast de standaard thema’s van WordPress en Divi, ontwerpen wij ook zelf pagina’s en thema’s. Hierdoor is het mogelijk volledig aan uw wensen tegemoet te komen. Wij verkopen de door ons ontworpen templates/thema’s in onze webwinkel. Dit zijn thema’s die wij niet voor klanten hebben gebruikt maar ontworpen hebben voor verkoop.

 

Wanneer u ervoor kiest om ons een website te laten bouwen kunnen wij na een vrijblijvend intakegesprek op een voorbeeld website laten zien wat wij in gedachten hebben. U kunt ons idee dan realtime bekijken.

 

Heeft u advies nodig of wilt u ideeën doorspreken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Elke maand hebben wij een website “all-in-one” pakket in de aanbieding. Meer informatie hierover vind je in ons BLOG.

%d bloggers liken dit: