Tarieven

Wordpress pakketten

SCROLL DOWN

Tarieven BdL Design

 

Wij hanteren geen standaard tarieven voor het bouwen/maken/ontwerpen van een website of een grafisch ontwerp. Een website of een grafisch ontwerp is namelijk ook nooit “standaard”. 

 

Wat wij wel doen is: wij inventariseren uw wensen, geven advies en maken een offerte op maat. Besluit u om de website door ons te laten maken EN te beheren (nieuwe teksten plaatsen, backups maken en update’s draaien) dan bieden wij daarvoor een onderhoudspakket aan van € 25 excl. BTW (als u dit pakket aanschaft en betaald voor een jaar). Wilt u een onderhoudspakket maar per maand betalen, dan komt het op € 32,95 excl. BTW per maand. 

 

Hieronder vind u de tarieven van de website pakketten van WordPress en Strato.

WordPress

Wij werken met WordPress om website’s te bouwen. WordPress heeft diverse website pakketten. U kunt zelfs een geheel GRATIS pakket aanschaffen waarbij u 3gb schijfruimte heeft.

U heeft dan echter GEEN eigen domeinnaam waardoor de domeinnaam er zo uitziet: https://naambedrijf.wordpress.com

Vanaf 4 of 8 euro per maand kun je een leuke informatieve website hebben die voldoet aan de hedendaagse trends. In deze pakketten is het niet mogelijk om een emailbox in te bouwen, u moet dan blijven werken met een extern emailadres. Een e-mailadres zoals info@naambedrijf.nl kan dus niet tenzij u ergens anders een emailhosting pakket afsluit.

Voor 25 euro per maand heb je een uitgebreid pakket (business) en kunnen er plugins gebruikt worden. Plugins zijn kleine programaatjes die een uitbreiding zijn op het bestaande WordPress pakket. Met plugins heb je meer mogelijkheden. Zo kun je dan bijvoorbeeld met bewegende banners en sliders werken en met mouseover effecten. Ook  kunnen er formulieren (zoals een contactformulier ingebouwd worden).

Met deze uitgebreidere pakketten is het ook mogelijk om een emailbox in te bouwen (dat is dan een abonnement wat je afsluit dus dit betekent ook extra kosten van zo’n 6 euro per maand).

Ook kunt u dan met een nieuwsbrieven optie werken en zelfs een webwinkel inbouwen of een dienst tegen directe betaling aanbieden.

Hieronder een overzicht van de WordPress tarieven. LET OP: dit zijn de tarieven die WordPress jaarlijks rekent, hierin zitten NIET de kosten voor het maken en ontwerpen van de website!

Strato/Wordpress

a

Een WordPress pakket is ook af te sluiten via Strato, dan liggen de prijzen gek genoeg heel anders en ook krijg je voor een betere prijs, iets meer.

a

Zo zit er bij een Strato/Wordpress pakket standaard emailhosting bij (tegen 0,00 euro extra!) en kun je met elk pakket al plugins gebruiken.

Strato hosting (PowerWeb)

a

Bij Strato kun je ook kiezen voor hun PowerWeb pakketten. Deze kunnen ook met WordPress gebouwd worden en zijn weer anders samengesteld. Ook hiervoor geldt dat er direct emailhosting bij zit.

%d bloggers liken dit: