Welke service kunt u

van ons verwachten?

SCROLL DOWN

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS JIJ DAT OOK BENT

BdL Design streeft altijd naar 100% tevredenheid. Wij doen alles zelf van intakegesprek naar eindresultaat. Daardoor zijn wij volledig op de hoogte van de stand van zaken van uw website of ontwerp. 

 

Wij zijn de all-in partner waar u de toekomst mee in kunt. Bouwen, ontwerpen, beheren en webhosting onder 1 dak, wij doen alles zelf, van intakegesprek tot eindresultaat.

Ontworpen & getest

Een website wordt niet opgeleverd wanneer we klaar zijn met het ontwerp en inrichten maar pas als we 100% zeker zijn dat alles werkt. Dit geldt uiteraard voor alles wat we maken.

Fotografie portfolio

Omdat we ook als fotograaf werkzaam zijn, kunnen we werken met eigen beelden wat er dan tevens voor zorgt dat u unieke beelden heeft die onderscheidend zijn van de bulk.

Wordpress webdesign

Wij werken altijd met de laatste nieuwe versie van WordPress. Onze websites kunnen worden uitgebreid met de volgende plugins/modules: nieuws, producten, medewerkers, nieuwsbrief, webshop en gerelateerde content tonen.

Kennis

Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste trends in web(design) zodat wij jouw site of ontwerp kunnen laten ``shinen``. Daarbij zijn we resultaatgericht en zorgen we middels SEO ervoor dat je betere rankings behaalt op google.

Kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteitseisen, graphics zijn haarscherp evenals fotomateriaal. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website soepel laadt, zowel op desktops als op mobiele apparaten.

Snelle en uitstekende service

Wij staan niet alleen voor u klaar ``voor en tijdens een opdracht`` maar zeker ook als een opdracht is voltooid. Heeft u dan nog vragen neem dan gerust contact met ons op: de klant is Koning! Ook kunnen we u een onderhoudspakket (backups maken, website updaten, teksten bijwerken/plaatsen) aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

a

Kortom waarom zou u kiezen voor ons?


Communicatiemiddelen maken ”de boodschap” zichtbaar. Of dit nu een poster, folder, magazine, mailing, logo of website is…. Het moet opvallen, aanspreken en bereiken op een gepaste, onderscheidende manier en daar helpen wij u graag bij.

Wij bieden: innovatieve oplossingen voor “stand out of the crowd” websites.

%d bloggers liken dit: