Responsive webdesign

 

Wat is Responsive Webdesign zult u zich afvragen. Een eenvoudige uitleg is dat responsive websites zich aanpassen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of u nu via een desktop monitor een website bezoekt, of via een tablet of smartphone, de website layout past zich aan, aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt is responsive webdesign dus een belangrijk punt in de ontwikkeling van websites.

 

Het testen van responsive websites is lastiger dan het testen van een reguliere website. Het grote scala aan verschillende schermformaten en browsers zijn soms moeilijk na te bootsen. Ook is de werking van javascript in mobiele browsers soms beperkt.
Wij houden hier uiteraard rekening mee wanneer wij een website voor u bouwen en wij zorgen ervoor dat uw website op alle communicatie middelen er even goed uitziet en soepel en snel laadt.

 

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Na het inventariseren van uw wensen komen wij met een advies en een “offerte of maat”. Wij zullen u altijd adviseren welk webhosting pakket het best bij u past. Een selectie van webhosting pakketten kunt u op onze website terugvinden.

 

 

%d bloggers liken dit: