Professionele website laten maken

 

Wilt u een professionele website laten maken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met WordPress en Divi. Divi is een uitbreiding op WordPress en heeft prachtige templates en mooie effecten om uw website onderscheidend te laten zijn terwijl deze soepel laadt op zowel desktops als mobiele apparatuur (telefoons/tablets). In onze webdesign PORTFOLIO vindt u een aantal voorbeelden van door ons gemaakte website’s.

 

Wij werken niet alleen met de standaard thema’s, wij kunnen namelijk ook ZELF pagina’s en thema’s ontwerpen/bouwen. Op deze manier kunnen wij 100% voldoen aan uw wensen en de website echt zo maken zoals u die voor ogen heeft. 

 

Een website maken is maatwerk. Wij bieden een 4-tal standaard hosting pakketten aan maar wij zullen altijd na een intakegesprek een voorstel doen voor een geschikt hostingpakket. Mocht u de standaard pakketten willen bekijken dan kan dat hier. Ook bieden wij onderhoudspakketten aan, wij kunnen namelijk uw website ook in beheer nemen en ervoor zorgen dat u er geen omkijken naar heeft. 

 

Wanneer u ervoor kiest om ons een website te laten bouwen kunnen wij na een vrijblijvend intakegesprek op een voorbeeld website laten zien wat wij in gedachten hebben, gericht op uw wensen. U kunt dan realtime ons idee/ontwerp bekijken. 

%d bloggers liken dit: